06.11.2022

Po nekaj daljšem premoru je izšla 7. knjiga iz zbirke Blagoslovljeni in prekleti: Plemiške rodbine na Slovenskem. 18. stoletje, 2. del: Od Del-Negrov do Škerpinov.

24.08.2022

Naročene knjige pošiljamo po pošti 1x tedensko, ob sobotah.

01.07.2022

Naravno konzerviranje hrane zdaj samo 19,00 €.

Prvotna cena je bila 25,00 €.

 

03.01.2020

Znižali smo cene knjigam: Hrami tišine, Podoba Slovenije in Vitezi, najemniki in smodnik. Nova cena posamezne knjige: 20,00 €.

Gradovi, utrdbe, vile, dvorci v Slovenskem primorju  25,00 €.

 
Naročanje

Knjige lahko kupujete na podstrani posamezne knjige, kjer pod opisom izpolnite naročilnico. Vse cene so v EUR z vključenim DDV. Cene veljajo na dan oddaje naročila. Izdelke je mogoče plačati v enkratnem znesku. Prosimo vas, da se pred nakupom seznanite s splošnimi pogoji poslovanja (Pogoji uporabe).

 

DOSTAVA

 

Od 25. 8. 2022 do 1. 10. 2022 naročene knjige pošiljamo po pošti 1x tedensko, ob petkih. 

Ko kupec izpolni in odda naročilnico s pravilno izpolnjenimi podatki, bo založba Viharnik d.o.o. v roku 3 (treh) delovnih dni (večinoma že naslednji delovni dan) po prejemu naročila odposlala knjigo/e po redni pošti (Pošta Slovenije) skupaj z računom na naslov naročnika. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Za nujna naročila pišite direktno na info@viharnik.com.

 

STROŠKI DOSTAVE

 

Za naročila v vrednosti do vključno 10,00 EUR so stroški dostave pavšalni in znašajo 2,00 EUR z DDV na posamezno naročilo. Pri naročilu nad 10,00 EUR stroške dostave krije založba Viharnik d.o.o.

 

NAČIN PLAČILA

 

Naročene knjige vam pošljemo po redni pošti (Pošta Slovenije) skupaj z računom in položnico. Vljudno vas prosimo, da položnico plačate v dogovorjenem roku, to je v 8 dneh od datuma računa. Pravne osebe plačajo knjige po priloženem računu na transakcijski račun založbe Viharnik d.o.o.

 

REKLAMACIJA

 

Kupec lahko odstopi od pogodbe o nakupu blaga v 15 dneh s pisnim sporočilom dobavitelju. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od naročila. Vrnili vam bomo plačani znesek za vrnejeno blago v 30 dneh od vrnitve paketa. Vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se prav tako šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe in vam le tega ni potrebno posebej pošiljati. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti na naslov: Viharnik d.o.o., Rozmanova ulica 6, SI-1000 LJUBLJANA v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno.

 

(c) 2008 Viharnik d.o.o.    |     Avtorska zaščita    |     Pogoji uporabe    |     Varnost podatkov